حاج جواد برق لامع در سن 16 سالگی موسس اولین حوله بافی در ایران بودند. در سال1308 ایشان تولیدات حوله را با یک دستگاه چوبی ساده در تبریز با نام حوله بافی جواد آغاز و در نخستین نمایشگاه اختراعات عهد نو در سال 1310 در باغ گلستان عرضه داشت. تا آن زمان حوله از دیگر کشورها به ایران وارد می شد و مردم با فرهنگ استفاده از حوله آشنایی چندانی نداشتند. به یاری خداوند متعال و با فعالیت های شبانه روزی، کارگاه کوچک حوله بافی حاج جواد و برادرانشانف آقایان علی،رضا، نقی توسعه یافته و در بازار تهران به نام « حوله جوادی » شناخته و معروف شد. به دلیل مجاورت کارگاه و محل سکونت، فعالیت شبانه روزی اجتناب ناپذیر بود.
حوله های بافته شده را قبل از طلوع آفتاب به محله گازران تبریز که قنات معروفی داشت به روی دوش خود حمل نموده و بعد از شستشو دوباره به کارگاه بر می گرداندند بطوری که در زمستان هنگام بازگشت حوله ها یخ زده بودند . با وجود محدودیت های فراوان در امر تولید و تهیه مواد اولیه در دهه اول سال های ۱۳۰۰ این پیشگام عاشق به رشد و استقلال صنعتی کشور ، با نگاه به افقی دور شروع به تولید حوله نمود و تلاش خستگی ناپذیر خود را جهت نیل به این هدف معطوف داشت .
اولین صادرات حوله برق لامع در سال ۱۳۲۸ به کشور عراق آغاز شد و در سال ۱۳۵۷ صادرات سالیانه نزدیک به یک میلیون دلار رسید. محصولات برق لامع به علت داشتن کیفیت بهتر ( ثبات رنگ ، خاصیت جذب خوب آب و مصرف مواد اولیه بهتر) مورد توجه و استقبال مردم کشور عزیزمان و مصرف کنندگان خارجی بوده است . و بعد از 90 سال همچنان همراه مردمان عزیزمان هست و خواهد بود.